Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Helaas,

Onze meisjes zijn afgelopen maandag 11 december, niet verkozen tot damessportploeg van de gemeente Eijsden-Margraten. Zij moesten het damesteam van de Handbalclub Margraten voor laten gaan. Proficiat Handbalclub.

We zijn echter zeer trots op onze meisjes junioren wedstrijdgroep dat zijn toch genomineerd zijn. Een ware prestatie voor deze groep en hun trainers.

 

In eerste instantie is de nominatie gemaakt op de prestaties die het team in 2016 heeft behaald. Een succesvolle prestatie op de 'plaatsingswedstrijden Zuid' voor de Nederlandse Kampioenschappen.  De groep heeft zich geplaatst in de categorie junioren B lijn. (A is het hoogst haalbare).  Bij de Nederlandse kampioenschappen op 10 december 2016 in Rotterdam hebben de meiden in een sterk deelnemersveld 2x een zeer verdienstelijke 6de plaats behaald. De groep bestond uit: Lieke Lemmens, Meike Hoogenboom, Jana Volkers, Joëlle Didden, Robin van Laar, Floor Heijnen, Eline Hambeukers, Frederique Klignet, Lisa Lardenoije en Robin Voncken. 
Echter, deze groep heeft zich opnieuw geplaatsts voor de Nederlandse kampioenschappen!!

Op zaterdag 9 december 2017 hebben zij op de Nederlandse Kampioenschappen wederom 2x de 6e plaats bereikt.(op de toestellen minitramp en Pegasus ). Proficiat meisjes.

Klik op 'leesmij' voor enkele mooie actiefoto's tijdens de training.

 

 

Leuke Links