Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

De clubkampioenschappen zijn voortreffelijk verlopen. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en er waren prachtige sprongen en oefeningen te zien. Frédérique Klignet en Eline Hambeukers vertellen hieronder hoe zij de clubkampioenschappen ervaren hebben. 

Frédérique: De clubkampioenschappen zijn elk jaar op het einde van het seizoen, dit jaar was het op zaterdag 11 juli 2015.  ‘S- morgens  van 9.00 tot ongeveer 11.30 zijn de kinderen die op zaterdag springen, daarna is er 15 minuten  pauze, voordat het middag programma begint, dat begon om 11.40 uur. Ik mocht omdat ik elke zaterdag help, al eerder komen om samen met Eline de groepjes klaar te zetten. Dat was heel gezellig. Ook mocht ik de medailles uitreiken. Toen kregen Eline en ik ook nog een verrassing. Eindelijk waren onze medailles van de deelname  individueel springen op de Limburgse Kampioenschappen binnen. 3e prijs op de pegasus. Deze kregen we op de clubkampioenschappen uitgereikt. Bij het middagprogramma deed ik zelf mee bij de junioren, op de volgende onderdelen: minitrampoline, airtumbling, pegasus en tafel.  Ik ben 3de geworden in de categorie Junioren.  Het was super gezellig om te helpen en leuk om mee te doen aan de clubkampioenschappen. Na de zomervakantie turn ik zelf weer op de maandag en donderdagavond bij de junioren en kom ik met veel plezier op de zaterdagmorgen van 09.00-10.00 uur weer helpen.

 Eline: Ik heb op zaterdag 11 juli meegeholpen bij de clubkampioenschappen van Juventa. Ik turn al vanaf mijn vijfde en ik help wel eens in de trainingen van andere groepen. Samen met Frederique  mocht ik de groepen klaar zetten als ze aan de beurt waren tijden de clubkampioenschappen. Aan het einde van de ochtend mocht ik samen met Frederique de punten bijelkaar tellen. We hebben ook de medailles mogen uitreiken. Dat was erg leuk om te doen. De kinderen waren er erg blij mee. Als verrassing kregen Frederique en ik ook een medaille. We hadden namelijk door een foutje van de organisatie van de Limburgse Kampioenschappen Individueel Springen nog geen medaille gekregen. Nu heb ik dan toch eindelijk mijn medaille van de eerste plaats op Pegasus op mijn kamer hangen! S-middags moest ikzelf ook turnen op de clubkampioenschappen. Het ging best goed, maar het was ook heel spannend, omdat Yana en ik heel kort bij elkaar zaten met de punten. Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik gewonnen had. 

 

       

Klik hieronder op "lees meer" voor alle foto's.

 


 

 

 

 

 

Leuke Links