Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Op zondag 8 oktober heeft Juventa met 9 groepen deelgenomen aan de onderlinge groepsspringwedstrijden in Gulpen. Deze wedstrijd werd door onze zustervereniging GTC uit Gulpen georganiseerd in het kader van hun 140-jarig bestaan. Naast Juventa namen de vereniging Balans uit Kerkrade, Wilhelmina uit Bocholz en GTC uit Gulpen deel aan de wedstrijden.

Er werd deelgenomen op de onderdelen :airtumbling baan, minitrampoline en minitrampoline met kast/pegasus.  De leeftijdscategoriën waren, zowel voor de meisjes als de jongens, 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Daarnaast nam een junioren meisjesgroep deel aan de C-lijn wedstrijd. Diverse groepen hebben een of meerdere prijzen behaald.

Bij de meisjes 6-8 jaar werd door Juventa-3 een 2e prijs behaald met minitrampoline met kast en door Juventa-1 een 3e prijs bij de airtumbling.

Bij de meisjes 9-12 jaar werd door Juventa-1 een 1e plaats behaald op de onderdelen trampoline en airtumbling en door Juventa-3 een 3e plaats op de onderdelen trampoline en trampoline met kast.

Bij de meisjes C-lijn werd 3x een eerste prijs behaald op de trampoline, trampoline/pegasus en de airtumbling.

Zowel de jongensgroep 6-8 jaar als de jongensgroep 9-11 jaar behaalden eveneens op alle 3 de toestelen een eerste plaats. 

 Onderstaande foto's (met dank aan Eric Hermans) geven een indruk van de sfeer tijdens de wedstrijd en de prijsuitreiking.

 

 

 

 

Leuke Links