Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap is de minimum leeftijd 3 jaar (mits zindelijk) . Elk aankomend lid mag vóór de definitieve aanmelding 2 lessen vrijblijvend meedoen aan de training. Na deze periode dient men een besluit te nemen en zich aan te melden bij de penningmeester via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en toestemming te geven voor automatische betaling.

 

 

Wachtlijst en aanmelding

Helaas kan het voorkomen dat er voor  enkele groepen een wachtlijst is. De capaciteit en het aantal trainingsuren is beperkt, waardoor we  een maximaal aantal leden hebben per groep. Als uw kind belangstelling heeft om in de club te komen kunt u dit aangeven op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Contributietarieven en afmelding

Clubcontributie, inclusief de bondscontributie, is per maand:

  • € 12.50, wanneer uw kind één keer traint
  • € 15.00, wanneer uw kind twee keer traint (de wedstrijdgroepen)

De contributie loopt hele jaar door, ook tijdens de vakantie periode. 

De contributiebetaling geschied via automatische incasso (zie inschrijfformulier). Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren aan:

Penningmeester Juventa

Gatsestraat 4A,

6301 AZ Sibbe

of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na ontvangst en bevestiging van de opzegging van het lidmaatschap wordt de incasso aan het einde van de maand nog een laatste keer uitgevoerd en daarna stopgezet. Immers in de lopende maand heeft de vereniging ook nog kosten voor onder meer de bondscontributie. Bijvoorbeeld, u zegt het lidmaatschap op per 15 maart, dan zal de incasso van eind maart nog worden uitgevoerd en daarna stopgezet.

 

  

Kleding

Voor de training mag gewoon sportkleding gebruikt worden.

De turnschoentjes dienen echter van wit leer te zijn en een rubberen zool te hebben. Enkele merken en typen zijn: merk Rucanor type Bonn, merk Anniel type G24, merk Decathlon-Domyos type 900, merk Iwa type kunstsneakers 402 (met een rode streep mag), merk Rogelli type Gymnastics Shoes wit.  Schoentjes zijn verkrijgbaar via internet o.a. "Perry sport.nl " of " internet-sportandcasuals.com" of bol.com enz. maar ook bij sportzaken zoals IVO's Sportshop te Simpelveld.

Met nadruk wijzen wij erop dat schoentjes die een vilten zool hebben na verloop van tijd vol gaat zitten met stof en daardoor glad worden, waardoor het kind geremd wordt bij het aanlopen bij de oefeningen.

 

Bankrelatie: Rabo Margraten: NL69RABO013 18 22 977 

 

Leuke Links