Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap is de minimum leeftijd 3 jaar (mits zindelijk) . Elk aankomend lid mag vóór de definitieve aanmelding 2 lessen vrijblijvend meedoen aan de training. Na deze periode dient men een besluit te nemen. Na de proefperiode dient men het bijgevoegde inschrijfformulier met toestemming voor automatische betaling in te vullen en zo spoedig mogelijk in te leveren. 

 

Contributietarieven

De contributiebetaling geschied via automatische incasso (zie inschrijfformulier). Aanmelden en opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren aan:

Penningmeester Juventa

Gatsestraat 4A,

6301 AZ Sibbe

of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na ontvangst en bevestiging van de opzegging van het lidmaatschap wordt de incasso aan het einde van de maand nog een laatste keer uitgevoerd en daarna stopgezet. Immers in de lopende maand heeft de vereniging ook nog kosten voor onder meer de bondscontributie. Bijvoorbeeld, u zegt het lidmaatschap op per 15 maart, dan zal de incasso van eind maart nog worden uitgevoerd en daarna stopgezet.

 

Open hier het inschrijf formulier: inschrijfformulier  

(de volgende link is nog in de testfase .. svp niet gebruiken https://juventa-margraten.club-assistent.nl/lidworden )

 

 

Clubcontributie, inclusief de bondscontributie, per maand:

  • € 12.50, wanneer uw kind één keer traint
  • € 15.00, wanneer uw kind twee keer traint (de wedstrijdgroepen)

Contributie loopt hele jaar door, ook tijdens de vakantie periode.

 

Kleding

Voor de training mag gewoon sportkleding gebruikt worden.

De turnschoentjes dienen echter van wit leer te zijn en een rubberen zool te hebben. Enkele merken en typen zijn: merk Rucanor type Bonn, merk Anniel type G24, merk Decathlon-Domyos type 900, merk Iwa type kunstsneakers 402 (met een rode streep mag), merk Rogelli type Gymnastics Shoes wit.  Schoentjes zijn verkrijgbaar via internet o.a. "Perry sport.nl " of " internet-sportandcasuals.com" of bol.com enz. maar ook bij sportzaken zoals IVO's Sportshop te Simpelveld.

Met nadruk wijzen wij erop dat schoentjes die een vilten zool hebben na verloop van tijd vol gaat zitten met stof en glad worden, waardoor het kind geremd wordt bij het aanlopen bij de oefeningen.

 

Wachtlijst

Het is mogelijk dat er een wachtlijst is alvorens men lid kan worden. De capaciteit en het aantal trainingsuren is beperkt, waardoor we  een maximaal aantal leden hebben per groep. De naam, geboortedatum en telefoonnummer wordt op de lijst genoteerd, waarna er contact wordt opgenomen wanneer er plek is en deelgenomen kan worden aan de proeflessen - zie hiervoor de homepage.

 

Bankrelatie

Rabo Margraten: NL69RABO013 18 22 977 

 

Leuke Links