Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Aanmelding en wachtlijst

Als uw kind belangstelling heeft om te komen turnen kunt u dit aangeven op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De capaciteit en het aantal trainingsuren is echter beperkt, waardoor we  een maximaal aantal leden toelaten per uur/groep. Alle groepen zitten momenteel vol, waardoor we helaas een wachtlijst moeten hanteren. De wachttijd bij de peutergroep bedraagt momenteel 12 tot 14 maanden en in alle andere groepen is de wachttijd 8 tot 10 maanden. Als er plaats is voor uw kind wordt u benaderd door de ledenadministratie (Lotte Bemelmans).

 

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap is de minimum leeftijd 3 jaar (mits zindelijk). Elk aankomend lid mag vóór de definitieve aanmelding 2 lessen vrijblijvend meedoen aan de training. Na deze periode dient men een besluit te nemen en zich aan te melden bij de ledenadministratie via het inschrijfformulier naar mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Contributietarieven en afmelding

De clubcontributie, inclusief de bondscontributie, is met ingang van 1 april 2023 per maand:

·         € 13,50  wanneer uw kind één keer per week traint

·         € 17,00  wanneer uw kind twee keer per week traint (de wedstrijdgroepen)

De contributie loopt het hele jaar door, ook tijdens de vakantie periode. 

De contributiebetaling geschied via automatische incasso (zie inschrijfformulier). Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren aan:

            via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na ontvangst en bevestiging van de opzegging van het lidmaatschap wordt de incasso aan het einde van de maand nog een laatste keer uitgevoerd en daarna stopgezet. Immers in de lopende maand heeft de vereniging ook nog kosten voor onder meer de bondscontributie. Bijvoorbeeld, u zegt het lidmaatschap op per 15 maart, dan zal de incasso van maart, begin april nog worden uitgevoerd en daarna stopgezet.

 

Kleding

Voor de training mag gewoon sportkleding gebruikt worden.

De turnschoentjes dienen echter van wit leer te zijn en een rubberen zool te hebben. Enkele merken en typen zijn: merk Rucanor type Bonn, merk Anniel type G24, merk Decathlon-Domyos type 900, merk Iwa type kunstsneakers 402 (met een rode streep mag), merk Rogelli type Gymnastics Shoes wit.  Schoentjes zijn verkrijgbaar via internet o.a. "Perry sport.nl " of " internet-sportandcasuals.com" of bol.com enz. maar ook bij sportzaken zoals IVO's Sportshop te Simpelveld. 

Met nadruk wijzen wij erop dat schoentjes die een vilten zool hebben na verloop van tijd vol gaat zitten met stof en daardoor glad worden, waardoor het kind geremd wordt bij het aanlopen bij de oefeningen.

 

 

Bankrelatie: Rabo Margraten: NL69RABO013 18 22 977 

 

Leuke Links