Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Beste ouders, verzorgers, turnsters en turners, 

Vanaf maandag 24 augustus  starten we weer met de trainingen in de gymzaal volgens het reguliere schema. Iedereen is weer welkom op het uur/uren waar hij/zij vóór de Coronastop trainde. Om binnen te kunnen trainen zullen een aantal maatregelen getroffen moeten worden. Deze zullen we in dit bericht met jullie delen. Wij willen jullie verzoeken dit bericht goed door te lezen en de gestelde maatregelen aan te houden.

Heb je een of meerdere klachten? blijf dan thuis! -  voor de veiligheid van iedereen. Indien je klachten vertoond tijdens de les, zijn we helaas genoodzaakt om je buiten de les ( in het kleedlokaal). Kom je terug van vakantie uit een oranje gebied....kom dan pas turnen nadat je 10 dagen in quarantaine bent geweest.

Ouders mogen helaas niet naar binnen en daar blijven kijken. Gelieve de kinderen bij de ingang af te zetten. De nooduitgang aan de zijkant van de gymzaal wordt gebruikt als uitgang na de lessen. Hier graag wachten en svp 1,5 m afstand hanteren. Dit geldt ook voor de kleuter/peuter gym. Voor de kleuters die nu voor de eerste keer proeflessen volgen geldt: één ouder mag mee naar binnen en wachten in het kleedlokaal ( ook hier 1,5 m afstand hanteren). Na de proeflessen is het helaas niet meer toegestaan om mee naar binnen te komen.

Kom niet eerder dan 5 min. voor aanvang van de les. Bij de ingang zal een van de trainers jullie opwachten en aangeven wanneer jullie naar binnen mogen. Bij het betreden van de zaal graag de handen ontsmetten met de desinfectie-gel die daar staat. Zorg dat je al zover als mogelijk bent omgekleed zodat je niet te lang in het kleedlokaal hoeft te zijn. Er worden in de zaal bordjes opgehangen waarop staat welk kleedlokaal je mag gebruiken. Zorg dat je thuis naar de WC gaat, de WC's in de zaal worden niet gebruikt.

Heb je nog vragen?  stuur dan een berichtje. We hopen op jullie medewerking. Alleen op deze manier kunnen we de lessen op een veilige wijze door laten gaan, zodat iedereen weer lekker kan turnen.

Het bestuur en trainers van Turnclub Juventa

 

Leuke Links