Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Beste ouders, verzorgers, turnsters en turners.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur. Normaal gesproken zou dit betekenen dat de lessen stoppen en weer beginnen, gelijk met het schooljaar van het basisonderwijs en wel van 10 jul t/m 21 aug. Echter, het was een uitzonderlijk seizoen waarbij we noodgedwongen de lessen in het begin van het jaar moesten stilleggen. Gelukkig hebben we, na de versoepeling, een oplossing weten te vinden in de buitentraining. De buitentrainingen zijn nu een aantal weken bezig en als we afgaan op de reacties blijkt dit een succes te zijn. We zouden graag in de zomervakantie de buitentrainingen willen blijven aanbieden mits hiervoor genoeg animo is. Het volgende is belangrijk als u uw kind aanmeld:

- aangemeld blijft aangemeld. U hoeft dus niet iedere week uw kind opnieuw aan te melden. Wel graag afmelden bij verhindering. Aangemeld betekent dat uw kind 3 keer of meer aanwezig is tijdens de training, dit om te voorkomen dat vele zich aanmelden en dan maar een keer komen, en wij voor een lege groep staan.

- de lessen gaan door wanneer er 6 of meer deelnemers zijn. U hoort ruim van te voren wanneer deze niet door gaat. Hoort u niets dan gaat deze gewoon door.

De buitentraining gaat dan plaatsvinden op DONDERDAG van 19.00-20.00uur. Afhankelijk van de aanmeldingen zal er een extra uur worden bijgezet. 

Voor actuele informatie over Juventa kunt u terecht op onze facebookpagina:  https://ww.facebook.com/turnclub-juventa-margraten-332938720058543/. Mocht de link het niet doen dan kunt u ook via deze site rechts op het facebook icoon klikken om op de pagina te komen. U heeft geen account nodig om de pagina te bezoeken.  

Mochten er naar aanleiding van deze informatie vragen of opmerkingen zijn dan kunt nu contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag horen wij van u of uw kind(eren) willen deelnemen aan de lessen in de zomervakantie.

Met sportieve groet: Turnclub Juventa Margraten 

 

Leuke Links