Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

We gaan weer van start

We hebben heel leuk nieuws: vanaf volgende week maandag 8 juni zullen we weer van start gaan met een aantal lessen. Deze komen er natuurlijk wel anders uit te zien dan jullie gewend zijn. We zullen voornamelijk bezig zijn met oefeningen om ervoor te zorgen dat je nog sterker en leniger wordt. Dit doen we op het gras, met verschillende materialen, zoals touwen, hoepels enz. We kunnen helaas geen turnmaterialen gebruiken en zullen niet gaan springen buiten. Tevens hebben we helaas nog geen mogelijkheid voor de kleuters van het Nijntje beweegdiploma die op zaterdag van 8.30-9.15uur les hebben.

WAAR : We zullen buiten gaan trainen op het "vierde veldje". Dit is het veld/speeltuin naast de basisschool Maurice Rose. Dit kun je betreden door vanuit de parkeerplaats van de grote sporthal (vanuit onze gymzaal iets verder naar beneden naar rechts) het heuveltje op naar de school toe te lopen. Eén van de trainers zal de groep daar op staan wachten om gezamenlijk, met afstand, naar het turngebied te lopen.

WANNEER : De lessen zullen iets anders zijn dan je normaal gewend bent. Om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te kunnen doen en de groepen niet te groot te laten worden hebben we een verdeling gemaakt. Je kunt zelf zien in welke groep je hoort, door naar jouw reguliere lesuur te kijken. We zullen op maandag 2 uur (van 18.30- 20.30uur)  en op donderdag 2 uur ( van 18.00-20.00uur) trainen. De verdeling ziet er als volgt uit: 

maandag 18.30-19.30: alle kinderen die normaal ook op dit uur trainen.

maandag 19.30-20.30: de kinderen die normaal trainen op maandag op dit uur, en die op zaterdag van 11.30-12.30uur

donderdag 18.00-19.00: de kinderen die normaal op zaterdag van 9.30 - 11.30uur trainen.

donderdag 19.00-20.00: de kinderen die normaal op donderdag van 18.30 - 19.30uur trainen.

Als je nu 2x per week traint zal dit in deze periode 1x per week worden, nl op maandag van 19.30-20.30uur 

Let op: deze indeling is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Mocht er nog geschoven worden laten we dat via de mail weten.

AANMELDEN : Wil je graag meedoen aan de buitentrainingen? Stuur dan jouw naam en de groep waar je normaal in traint naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Heb je andere vragen dan mag je die ook mailen naar dit mailadres. 

PRAKTISCH : Om optimale veiligheid voor iedereen te hanteren mogen ouders/verzorgster/broertjes/zusjes etc. helaas niet blijven kijken. Graag de kinderen afzetten bij de parkeerplaats van de sporthal. De trainers zullen er dan voor zorgen dat zij naar het veld worden begeleid. Houd ook op de parkeerplaats 1.5 meter afstand aan. Gelieve niet eerder dan 5 min. voor het begin en einde van de les aanwezig te zijn om de kinderen af te zetten/op te halen. Alle materialen die de kinderen gebruiken zullen regelmatig gereinigd worden. We zorgen tevens voor desinfectie gel zodat de handen regelmatig gedesinfecteerd kunnen worden. We gaan op gras oefenen...dus bij voorkeur andere schoenen dan jouw turnschoentjes. Zo blijven ze langer mooi. Neem tevens een handdoekje of matje mee, dat is wat fijner tijdens de oefeningen op de grond,

Als het regent of dezelfde dag heeft het geregend dan zal de les niet doorgaan. We zullen hier geen aparte berichten over sturen. Twijfel je? Dan mag je natuurlijk even een mailtje sturen.

We zijn in elk geval heel enthousiast  om weer te starten met de trainingen en hopen jullie ook! Stuur dit bericht aan zoveel mogelijk mede turners/turnsters en ouders. Vergeet de aanmelding niet en hopelijk zien we jullie snel.

Trainers en bestuur Turnclub Juventa. 

Leuke Links