Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Hallo jongens en meisjes,

Zaterdag  16 juli a.s. is het weer zo ver!! dan worden de clubkampioenschappen gehouden.  Op deze dag kun je laten zien waartoe je in staat bent. Ook dit jaar hanteren we een all-round wedstrijdformule: iedere deelnemer strijdt in zijn eigen trainingsgroep voor een all-roundprijs. Dat betekent dat elke deelnemer aan 3 onderdelen deel neemt. De punten van de drie onderdelen worden per deelnemer opgeteld. Bij de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie van de groep clubkampioen is geworden.

De peuter en kleutergroep  De kinderen van deze groep nemen niet deel aan de clubkampioenschappen, maar zullen tussen 8.45 - 9.15 uur hun kunsten vertonen voor ouders en grootouders. Zij zullen ook voor hun inspanningen beloond worden.

Begin wedstrijden: De wedstrijden worden in twee perioden afgewerkt: de eerste periode van 9.00 uur- tot ongeveer 11.30 uur en de tweede periode van 11.45 uur tot ongeveer 14.30 uur. Elke periode wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Op de website van Juventa zal uiterlijk een week van te voren bekend worden gemaakt wie in welke periode aan de beurt is. Je kunt er van uit gaan dat  de groepen van de zaterdag die trainen tussen 9.30-11.30uur en de jongens en de meisjes die trainen op de maandag van 18.30-19.30 uur in de eerste periode springen en de rest in de tweede periode. Deze indeling is nu nog niet zeker en is sterk afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Wie mag mee doen?:  Iedereen die lid is van Juventa en minimaal 6 jaar is! Onder voorwaarde dat je tijdig bent opgegeven via de mail.

Toeschouwers:  ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom en de deelnemers zullen hun belangstelling zeer waarderen. Voor koffie, fris en versnaperingen wordt gezorgd.

Wedstrijdkleding:  De club heeft een groot aantal wedstrijdpakjes in het bezit. In de week voorafgaand aan de kampioenschappen of op de dag zelf kunnen pakjes uitgeleend worden. Ze dienen aan het einde van de kampioenschappen ingeleverd te worden en mogen thuis NIET gewassen worden. 

Bij de meisjes mogen de haren niet voor de ogen vallen, dus (half)lange haren vast in een staart en er mogen geen sieraden gedragen worden. 

Tenslotte:  Als je mee wilt doen, mail dan zsm naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   de volgende gegevens: Naam, leeftijd, en op welke dag en tijdstip je traint.  Je aanmelding dient uiterlijk donderdag 30 juni binnen te zijn. Daarna kunnen we geen aanmeldingen meer accepteren ivm het bestellen van medailles.

Veel succes bij de clubkampioenschappen!! 

Leuke Links